22 Şubat 2011 Salı

Lionel Richie v.s Burhan Çaçan



Lionel efendinin "Hello" şarkısı içimde ılık bir yaz yağmuru etkisi yaratırken Burhan Çaçan'ın şarkıları neden aynı hissiyatı uyandırmıyor diye düşünürken Newton'un kafasına düşen elma misali bu yazıyı yazmak ve akabinde düşünmek geldi aklıma.

Lionel Richie ile ilgili yazı yazacaksam "Hello" yu bir dinleyeyim öncelikle.Şimdi klip ve şarkı arasındaki ilişkiyi düşünürsek bayağı hastalıklı bir durum söz konusu.

"Ulan gavat hem öğrencin hem kör kız niye sapıklık yapıyorsun?" demezler mi adama?
Gecenin bir yarısında telefon ediyorsun,yemek yerken arkadan sinsice geliyorsun,elinde olsa kıza değidireceksin belki.Ne pis adamsın Lionel Richie!Hele o mahallenin aslan kalecisi modundaki kıvırcık saçlarınla yaklaşmaların yok mu!

Şarkı güzel o ayrı.Dediğim gibi önemli olan öğretmen-öğrenci(kör öğrenci) ilişkisi.Demediysem de dedim.

Burhan Çaçan, Lionel Richie'nin yanında melek kalır. Adam en azından açık net. Liselilere takık.Spesifik bir alandan bahsediyor.LİSELİ!

Sen git kızı taciz et,danslarını izle,İbrahim Tatlıses triballerinde şarkılar söyle buna bir de duygusal anlamlar yükle. Candyman'i bilir misin Lionel!

Burhan Çaçan bıyığı var mesela o çok acayip bir durum.Bıyık değil adeta dudak üstünde kıllı bir yaratık besliyor pedofili.Burhan Çaçan kesinlikle lahmacun hissiyatı veren bir insan.Evet.

Dediğim gibi şarkıya diyeceğim yok.Olay adamın kişiliğinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder