18 Kasım 2011 Cuma

Yayyip beni kurtarsana!


Deniz Bank'a ait bir yolcu uçağı iki kez uçak kullanmış (kısa mesafe) biri tarafından Mecidiyeköy köprüsünün altına park etti. ardından uçağı boşa alıp Zincirlikuyu'da patlattı. Daha önce de iki gemi batıran şahıs Yayyip Erdoğan'dan "Abe ben bilmeden oldu. Beni nufustan sildirin. zaten herkes öldü beni de öldü sayın. Kıymayın bana. Deniz Bank bana iki kez uçak kullanmayı öğretti. Onlar yüzünden patladı uçak" diyip hunharca bir hoyratlık ve mantıksızlıkla bu rüyayı niye gördüm bilemem.

Amma velakin iki kişinin aynı anda uyurken çok farklı alemlerde olmasına ayrı hastayım.Ben bu uçak patlatma ve park etme olayları içinde boğuşurken sevdiceğimin yanı başımda Loto'dan köşeyi dönüp mutlu rüyalar içinde olması ne tuhaf. Issız kaldım uyanınca. Adam mutlu! lotoyu tutturmuş ben uçak patlatmışım o da yetmemiş öncesinde minik karidesler şeklinde böceklerin yoran olduğunu görmüşüm.

O değil de dev gibi uçak nasıl park edip boşa alınca uçuyor onu anlayamadım. Neyse.

2 Kasım 2011 Çarşamba

Köpeklere Fısıldayan Adamın Bıyıkları

O ne yea? Öyle bıyık mı olur. Solaryumdan karikatürize edilmiş meksikalıya benzeyen Cesar Millan sana buradan sesleniyorum. O badi badi yürüyüşün ve arada yaptığın köpek taklitleri seni yayvan, ucuz bir tavayla dövülesi gösteriyor.

Sakin, teslimiyetçi köpeklerin etrafında dolanan cüce!