28 Temmuz 2011 Perşembe

Mal Gibiyiz!

İnternete yasak gelir yalandan toplanıp oy vermeye devam eden zihniyet, alkol yasaklarına dayandırır yumurtayı o da olmadı heykele ucube deriz o da olmadı 4 kadın almak caizdir açıklamasına göz yumulur vs vs. zibiliyon kişinin haftada en az bir kere dillendirdiği ne olacak halimiz soruları dönedursun dalinle yıkanan popoları kuru kalsın mantığıyla ilerliyoruz. E ben yazdım da ne oldu? Hiç. Atarlandım hepsi bu.
Skimsonik yazarların ne olduğunu bilmeden harala gürele fan olan malımsı insan topluluğu topunuzu kara çarşaf paklar derim.

Yalandan filistin'e ne olduğunu bilmeden destek çıkan guruh Norveç'teki katliam hakkında kelime etmeyip pampiş olmaktan öteye gidemezken magazin fenerbahçe zırvalıklarıyla dolu beyinler bokla doldurulmaya mahkumdur. haktır. caizdir.

Demem şu değil aman yanlış anlaşılmasın "müsülman kardeş!"lerimizi" zopalamayalım aman koruyalım zihniyetinden trilyar yıl uzağım. durum tamamen insanlık suçudur. söz konusu insandır. ki şu anda farkettim insanlar sen ben biz siz onlar en ala katliamları mı hakediyor aceba? bu mudur tesellisi. ben insan sevmiyorum tümcesi midir bu sikko düşünceleri değiştirecek olan. bilemem o kadarını lakin mallıkta, cahillikte sınır tanımayanlara toplu infaz yapılsa bu insanlık suçuna girer mi o tartışılası konudur benim için.

5 Temmuz 2011 Salı

Gereksiz Meslekler




Düşündüm,taşındım ve şu karara vardım: Dünyada gerçek anlamda gerekli ve gereksiz meslek grupları var. Yalandan yani. Bu işleri yapmak için üniversite okumaya kesinlikle gerek yok. Meselası; Radyo, Sinema ve Televizyon. (ki ben bu bölümden mezunum) bir şeyler katmıştır tabii ki ama diğer anlamda olay tamamen kültürel. Yani bir hemşire gibi olamıyorsunuz. Sokakta da öğrenebileceğiniz bilgiler "ders" olarak anlatılıyor. Halkla İlişkiler de böyle bir bölüm. Toplumda önceliği olmasa da olur bana göre. Keza reklam da böyle. şimdi bunların yanında gerekli meslekleri sayalım.Avukatlık, doktorluk, hemşirelik, mühendislik,öğretmenlik v.s v.s. Sonuç itibariyle aklı selim bir insan evladı ne demek istediğini anlayacaktır.

Herkes çiftçi olsun diğer meslekler (gerekli olanlar) devam etsin. Yaşayıp gidelim.

Antin kuntin yalandan meslek grupları icat etmeyelim.

Hayvanlara iyi davranalım.

Hadi çav bella. ambiyante. mori kante.