12 Ekim 2010 Salı

Sende mi Winston Soft İçiyorsun?



Gayet cool bir bakışla

-Evet seviyorum bu sigarayı...

Bu denli saçma bir muhabbetle başlamıştı.

Biraz önce yarısı boşalmış Winston Soft paketine bakınca geldi aklıma nedense. Sen mi Winston Soft içiyorsun? Sanki o sigarayı benden başkası içmiyor.

Dünyanın en saçma muhabbetlerini yapıp, karın ağrısıyla karışık helezonik kafalar içindeyken yanımdaydı. Öldüresiye gıcık olsam keşke yine. Uyuz uyuz davransam da yine katlansa bana. Benden çekinmeden o da gıcıklıklarıyla karşılık verse. Alakasız renklerle(sikimsonik bir mor ve çiğ yeşili gibi) kıyafet giyse bir kere bile düşünmeden -Köylünün kralısın, hayatımda bu kadar çirkin bir pantlon görmedim desem. Sallamasa o gerzek pantlonu savunsa. Saçlarını beyninin köküne kadar önde yapıştırarak tokalasa (ki çok güzel kıvırcık saçları var) Gözlerimi devrisem mal mısın bakışı atsam. Sinema derslerinde ağzını pofurdatarak uyusa soğuktan üşüsem çaktırmadan yanına kaykılsam. Yanımdaki tuvalete girse beraber koro olsak yeniden. Ayrıca Pasolini Marki De Sade'i anlamasa o gün Küçük İskenderin kaka yaptığını anlatsam. Bir de birileri kukusunu kesmiş falan. Bu sessizlik onun ne kadar mal olduğunu gösterse. Starbucks'tan bedava kahve içmenin binbir formülünü bulsak banka soyma planı yaparcasına. Elimizde termosla sabahın köründe Neye Göre? Kime Göre? sorusuna yanıt araken içimiz limonlu tuzludan gaz dolsa. Işın kılıcı ve beyaz don arasındaki bağlantı ne kadar ruhani olabilir ki? Spiderman'li kalem ucunu Eminönün'den çalmak ne kadar ruhaniyse o kadar ruhani olur. Yeni aldığım bir eşya için beşbin kez tereddüt etsem dalga geçer mi aceba diye. Kışın güneş gözlüğü taksam bununla hava atsam. Saçlarını maviye boyatacağını söylesin bana yine...Denesin isterse. West içse parası yokken çok şahane sigara dese. Yalançı piç desem bende.Çorap alsak bol bol sonra benim çoraplarıma dadansa hatta donlarıma falan ne güzel olurdu...Pastırma tıkıştırsa ağzıma, gazdan koşarcasına sokağa çıkıp patlatsak. (Patlatmak sakız patlatmak evet)


Soyadı gibi kıl bir insan ama özledim elimde değil...

O değilde bulaşık anamızı skti.

2 Ekim 2010 Cumartesi

Dr. Plaka



Uyuzum Dr. plakalı araçlara. Neden yani? Mesleği ifşa etmek için illa Dr. plaka almak zorunda mı doktor şahıslar. Mezun oldukları anda "Buyur Tırıvırı Bey, bu diploman bu da trafikte hava atman için Dr plakan" mı diyorlar? Ne oluyor Dr plaka olunca? Kaza anında açılın ben doktorum demek yerine hızla gaza basıp süperman şekilnde "plakama bakın" diyip işleme mi geçiyorlar? Ulan gavat herkes mesleğini plaka yapsa ne olur bu memleketin hali!



Hayat kadının plakası "34 ORS 3131" mi olsun yani? Dr.Evil'ın plakası DR midir ayrıca?

Asosyal dobişler sizi!